Om bloggen

Vi skjønner at det kan være mye å sette seg inn i når du skal kjøpe produkter til badet, og at det til tider kan være fullstendig overveldende. Vi mener likevel at det er viktig at du har en forståelse av det grunnleggende, slik at det er mulig å vurdere tilbud og forslag fra rørleggere og andre fagfolk.

Forskjellige artikler du vil finne her

Vi kan tilby informative artikler innenfor noen forskjellige kategorier, og vi har prøvd å få med både de store avgjørelsene og de små detaljene. Det betyr at disse artiklene forhåpentligvis vil være til hjelp både i forbindelse med et stort prosjekt og mindre oppdateringer av badet underveis i rommets levetid. Husk at ting skjer raskt i dette markedet, og det finnes alltid mye nytt å lese om også hos forhandlerne og leverandørene.

Husk på begrensningene dine

Vi gir ikke noen råd om hvordan du for eksempel kan legge membran, da det helt enkelt ikke er noe du bør gjøre på egen hånd. Å sette seg inn i utvalget av produkter er viktig for å gjøre informerte valg, men det er relativt lite du bør gjøre selv på badet. Fallhøyden er helt enkelt for stor med tanke på de strenge kravene til våtrom. Det kan bli ekstremt dyrt hvis du gjør ting du ikke kan, og det oppstår problemer i etterkant.

Vi håper at du finner noe nyttig og inspirerende blant artiklene våre. Kanskje vil det til og med bli starten på et helt nytt og oppdatert bad?