En hel verden av produkter til badet

Badet er det mest kostbare rommet i en vanlig bolig, og dessuten det rommet som er viktigst i hverdagen. Det finnes et bredt utvalg av produkter til badet, i alle prisklasser og stiler. I forbindelse med oppussing eller etablering av et nytt bad er det derfor mange avgjørelser man må ta. Vi skal prøve å gi en innføring i noen av de viktigste områdene på et moderne bad.

Toaletter, servanter, blandebatterier og dusjer

Det er sikkert mange som tenker at et toalett bare er et toalett. Vi kommer tilbake til dette temaet, men i dag finnes det en rekke mer moderne løsninger i form av for eksempel dusjtoaletter.

Servanter og blandebatterier er sjelden like høyteknologiske, men også på dette området finnes det utrolig mye å velge mellom. Det er viktig å huske på både design og praktiske hensyn når man velger disse tingene.

For de aller fleste vil en dusj være mer praktisk enn et badekar, og det finnes mange forskjellige dusjer å velge mellom. Det er faktisk slik at et dusjkabinett er den tryggeste løsningen i henhold til vann, men de aller fleste velger likevel å dusje direkte på vegg med membran og fliser. Da finnes det mange flotte dusjarmaturer og dusjvegger å velge mellom.

Oppbevaring og tilbehør på badet

De små detaljene på badet er også viktige. Husk at det er nødvendig med god oppbevaringsplass, og at det er viktig at badet er enkelt å rengjøre. Man legger til rette for dette allerede når man bygger badet, for eksempel ved å lage rene flater og passe på at toalett og skap er vegghengte.

Alt av arbeid på badet koster en god del penger, så det er viktig å bruke tid på å ta nøye gjennomtenkte avgjørelser. Da vil man få et flott bad som man kan nyte mange år fremover.